MyChef ∞ Diner aan huis Den Haag ∞ menukaart ∞ lunch en diner MyChef ∞ Diner aan huis Den Haag ∞ menukaart ∞ lunch en diner

Menukaart lunch en diner

€ 25-30-35 DINERFORMULE*

Stel zelf je menu samen:

3 gangen € 25,00

4 gangen € 30,00

5 gangen € 35,00

Maak een keuze uit onze voor-, hoofd- en nagerechten. Indien je zelf een favoriet gerecht hebt, dat niet op onze menukaart staat, vraag dan aan MyChef of hij dit voor je kan bereiden.

RESERVEER NU JE DINER

Amuses € 3,75 p.p.

Bruschietta met dungesneden kalfsentrecôte

Amuseglaasje met hertencarpaccio met tête de moine en truffel balsamicocrème

Amuselepel met artisjokmousse, gerold in een flinterdun plakje courgette met truffelessence

Amuseglaasje met gerookte eendenborst en een minisalade van ruccola, koriander en Thaise basilicum, geparfumeerd met sesamolie

Amuseglaasje met vitello tonnato; amuselepel met rivierkreeftjes, wasabimayonaise en daiconcress

Voorgerechten

Carpaccio van tonijn en struisvogel met druivengelei, pijnboompitten en little gem

Rijstpapierloempiaatje met parelhoen, enoki en oestersaus

Sushi

Thaise salade met ruccola, gerookte eend, krab, en mango

Risottosalade met eekhoorntjesbrood, komkommer, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas

Soba noodles met shiitake en erwtasperges, Japanse dipsaus en gegrilde groene asperges

Hoofdgerechten

Beef Wellington

Gamba’s met verse pasta en carbonarasaus, doperwtjes, paddenstoelen, bosui en poftomaatjes

Kabeljauw met zeekraal en sesamolie, risotto en ruccola

Op de huid gebakken roodbaarsfilet met verse tagliatelle en een Pinot Grigiosaus en shii take

Red snapper en mahi mahi, gestoomd in bananenblad met grote garnalen in oestersaus

Lamsfilet met pompoencurry en nasi gurih

Roergebakken ossenhaas (gemarineerd) met kankun en asperges

Kalfsrolletje met Parmaham en salie geserveerd met papardelle, groene asperges en truffelroomsaus

Rib eye Caribean style met ananaschutney en geroosterde aardappeltjes, tomaten en rozemarijn

Stoofpotje van hertenvlees, jeneverbessen, laurier en paddestoelen

Gekonfijte eend met kastanjepuree en cantarellen

Nagerechten

Trifle met tutti frutti en jelly

Mango tiramisu, een exotische variatie op het Italiaans dessert

Coconut pannacotta met dragonfruit en mangosaus

Crème brûlée met Liquor 43

Lasagne van sorbetijs met frambozencoulis

Far Breton met rum, pruimen en een bolletje huisgemaakt aloë vera-ijs

Citroenmascarpone met rode bessensaus en Limoncello

Warme walnotentaartje met clothed cream

*) Exclusief eventuele materiaal- en personeelskosten