Stel zelf je menu samen:
3 gangen € 25,00
4 gangen € 30,00
5 gangen € 35,00
Maak een keuze uit onze voor-, hoofd- en nagerechten. Indien je zelf een favoriet gerecht hebt, dat niet op onze menukaart staat, vraag dan aan MyChef of hij dit voor je kan bereiden.
Bruschietta met dungesneden kalfsentrecôte
Amuseglaasje met hertencarpaccio met tête de moine en truffel balsamicocrème
Amuselepel met artisjokmousse, gerold in een flinterdun plakje courgette met truffelessence
Amuseglaasje met gerookte eendenborst en een minisalade van ruccola, koriander en Thaise basilicum, geparfumeerd met sesamolie
Amuseglaasje met vitello tonnato; amuselepel met rivierkreeftjes, wasabimayonaise en daiconcress
Carpaccio van tonijn en struisvogel met druivengelei, pijnboompitten en little gem
Rijstpapierloempiaatje met parelhoen, enoki en oestersaus
Sushi
Thaise salade met ruccola, gerookte eend, krab, en mango
Risottosalade met eekhoorntjesbrood, komkommer, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas
Soba noodles met shiitake en erwtasperges, Japanse dipsaus en gegrilde groene asperges
Beef Wellington
Gamba’s met verse pasta en carbonarasaus, doperwtjes, paddenstoelen, bosui en poftomaatjes
Kabeljauw met zeekraal en sesamolie, risotto en ruccola
Op de huid gebakken roodbaarsfilet met verse tagliatelle en een Pinot Grigiosaus en shii take
Red snapper en mahi mahi, gestoomd in bananenblad met grote garnalen in oestersaus
Lamsfilet met pompoencurry en nasi gurih
Roergebakken ossenhaas (gemarineerd) met kankun en asperges
Kalfsrolletje met Parmaham en salie geserveerd met papardelle, groene asperges en truffelroomsaus
Rib eye Caribean style met ananaschutney en geroosterde aardappeltjes, tomaten en rozemarijn
Stoofpotje van hertenvlees, jeneverbessen, laurier en paddestoelen
Gekonfijte eend met kastanjepuree en cantarellen
Trifle met tutti frutti en jelly
Mango tiramisu, een exotische variatie op het Italiaans dessert
Coconut pannacotta met dragonfruit en mangosaus
Crème brûlée met Liquor 43
Lasagne van sorbetijs met frambozencoulis
Far Breton met rum, pruimen en een bolletje huisgemaakt aloë vera-ijs
Citroenmascarpone met rode bessensaus en Limoncello
Warme walnotentaartje met clothed cream